Logeren op de boerderij

in de Vlaamse Ardennen

in een luxueus kader

DE VALERIUSHOEVE

De Valeriushoeve is een recent gerestaureerde vierkantshoeve, gelegen in het hart van de Vlaamse Ardennen, die voorzien is van 5 compleet ingerichte luxe vakantiewoningen voor 2 tot maximaal 7 personen. De vakantiehoeve is gelegen op een boogscheut van Geraardsbergen, aan de voet van de muur en de bosberg en vlakbij  het provinciaal domein "De Gavers". 

De vakantiewoningen kunnen gehuurd worden voor een weekend, midweek, week of langere periode maar zijn ook beschikbaar per overnachting met ontbijtmand.

Je kan er genieten van een aangename binnenkoer met terrasmeubelen, een polyvalente ruimte met tafeltennis, tafelvoetbal, enkele fitness-toestellen, strips ,gezelschapsspellen en een grote afgesloten tuin met terras en barbecue. Fietsers beschikken over een gemeenschappelijke bergruimte voor fietsen.

In en rondom de hoeve vind je onze koeien en pony. Maar wil je echt kennismaken met de hedendaagse landbouw, dan nodigen we jullie van harte uit voor een bezoekje (op wandelafstand) aan ons modern melk- en vleesveebedrijf; 'Fokkerij Van Den Ighemkouter' of verkies je een actieve 'doe-vakantie' op de boerderij? Dat vinden kinderen maar ook volwassenen bijzonder leuk!

Je kan ons ook bereiken met het openbaar vervoer (station Zandbergen),waar we je graag gratis komen afhalen!!

Share